Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 24 людини
Офіційне найменування:
Підгайчиківський ліцей Підгайчиківської сільської ради
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
с. Підгайчики
Адреса:
78256, Івано-Франківська область, Коломийський район, село Підгайчики, вулиця Шкільна 15
Телефон:
(03433) 6-53-69 (Приймальня)
E-mail:
pidgayschool@ukr.net

Англійська мова набуває дедалі більшої популярності, стає не тільки засобом спілкування, але й ключем до багатьох можливостей.
Сьогодні дуже важливо знати іноземну мову, щоб донести цілому світові, що ми є нація, яка потребує допомоги та підтримки у часі війни.
З 15 по 19 квітня у нашому ліцеї під керівництвом учителя англійської мови Тетяни Борисевич проходив Тиждень англійської мови.
Учні 5 класу створили постер, у якому просять світову спільноту допомогти зупинити війну. Проведено опитування учнів ліцею: діти розказували про важливість вивчення мови і способи удосконалення, які види діяльності їм подобаються на уроках.
Нам дуже приємно, що учні нашого ліцею Яковʼюк Артем (Лондон) і Анастасія Майкут (Абердін, Шотландія) взяли участь в опитуванні.
Цікаву екскурсію для своїх однокласників-одинадцятикласників провела Тетяна Бокотько: показала історичні та визначні місця столиці Англії - Лондона і розповіла про них.
Учні 5 класу продовжують говорити про свою любов до Батьківщини, декламуючи вірші, і виступають за мир в Україні.
Національні символи обʼєднують людей, презентуючи народ, цінності, історію.
Учні 6 класу підготували висловлювання про національну символіку Украіни та Великобританїї, а також про важливість знання українських народних символів, адже "без верби і калини нема України".
Цікавим і повчальним був інтерактивний урок домашнього читання за твором американського письменника О'Генрі "Останній листок". Оскільки за програмою із зарубіжної літератури 7 класу діти знайомляться з цим твором, учитель Тетяна Борисевич вирішила поєднати уроки зарубіжної літератури та англійської мови. Діти читали новелу українською та мовою оригіналу, виконували тестові завдання і писали висловлювання про взаємодопомогу і взаєморозуміння, які є надзвичайно актуальними у сьогоденні.
На останньому етапі уроку учням було запропоновано створити уявну стіну, на яку вони прикріпили "останні листочки" з побажаннями для України. Слова God (Бог), Love (любов), Faith (віра), Hope (Надія), Victory (перемога), Peace (мир) вкривали дитячі листочки . Підсумовуючи урок, учні написали прохання з циих слів "God, give us Faith, Hope, Love! God, give us Victory and Peace! - Боже, дай нам віри, надії, любові! Боже, дай нам перемоги та миру!"
Хай збудеться те, про що так просить кожне українське серденько!!!
"Коли перестануть помирати діти? Коли висохнуть сльози на обличчях українських матерів? Скільки свічок ми ще маємо запалити? Світе, почуй нас!"- це рядки з листів, які учні 8 класів написали Дж. Байдену, А. Дуді, Б. Джонсону, а також улюбленим акторам, співакам, футболістам. Діти просять допомогти, благають зупинити війну.
Протягом декількох тижнів учні 9 класу вивчали географічне положення, звичаї і традиції, історію країн, які входять до складу Великобританії. Зараз діти працюють над створенням проєкту "Україна і Великобританія. Звичаї і традиції".
Таємничими і загадковими місцями Шотландії повела своїх однокласників-десятикласників Анастасія Майкут ,яка проживає зараз у цій країні. Настя розповіла про красу і чарівність шотландської природи.
Ось і промайнув останній день тижня англійської мови, а закінчити його хочеться поезією відомого українського письменника В. Сосюри "Любіть Україну!"

09.04. 2024 року команда «Енергія нації» учнів 8-11 класів нашого ліцею узяла участь у першому етапі обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна»: написали проєктну роботу «Я - українець. Ось і вся моя біографія» про загиблого односельця, випускника Підгайчиківської школи, вірного сина українського народу Степана Сенюка; представили композицію та логотип.
Енергійні, креативні, емоційні, артистичні, упевнені, потужні, віддані, зі щирою любовʼю до України. Їхнє серце в унісон бʼється із нацією, вони наше надійне майбутнє.

Здоров’я - одна з головних умов досягнення успіху.
Під таким гаслом у нашому ліцеї учнями 6 класу та їхнім класним керівником Галиною Бокотько було проведено захід до Всесвітнього дня здоров’я.
Свіже повітря, лагідне сонце, смачні фрукти та овочі, спорт, сон - це чинники здоров’я, як стверджують шестикласники.
Дуже цікавою була спільна руханка, 7 найважливіших правил здорового способу життя, інсценівка про важливість спорту, прислів’я й приказки.

Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.